Entré: 75 kr inkl fika.
Föranmälan till: bio@frosekebygden.se

Ewa Bylander berättar om när hon vid 11-års ålder miste båda sina föräldrar i en bilolycka.

”Jag växte upp i Bankeryd men varje sommar var jag hos min farmor i Gullaskruv. Att komma ut på landet, åka bak på farmors cykel, leka med Gith och Gun, skapade många fina sommarminnen.

Livet och sorgen kom ifatt mig när de gått ca 25 år efter olyckan. Jag kommer dela mitt liv, när jag blev utbränd efter ett liv i för hög hastighet, sjukskriven och vägen tillbaka till livet. Jag visste också att den obearbetad sorgen som jag gömt undan många många år, var tvungen att tas fram i ljuset och släppas fram.

Att få dela med mig av mitt liv, mina erfarenheter känns meningsfullt. Alla har vi vårt livs historia och jag vill med min berättelse ge tröst, hopp och livsglädje. Kanske kan det hjälpa någon att möta sorg eller komma vidare efter en tragedi. Livet är randigt där sorg och glädje går sida vid sida.”

Ewa är smålänning men flyttade till Halmstad 1986 med sin man för att arbeta på Gullbrannagården. Hon har pendlat till Jönköping, Stockholm och Göteborg under flera år och bl. a. arbetat som VD på Veckomagasinet Petrus, projektledare på Elmiamässan, drivit ett företagsnärverk men är nu tillbaka i Halmstad på heltid. Där arbetar hon som VD/platschef på Gullbrannagården, en camping- och konferensanläggning.

Translate »

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer